Eindeloze mogelijkheden met nieuwe inputmodule

De Crodeon Reporter is ondertussen gekend als een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor klimaatmonitoring. De sensoren van Crodeon kunnen ingezet worden voor het meten van temperatuur en vochtigheid. Tot voor kort waren dat de enige mogelijkheden.

Sinds enkele maanden hebben we het aanbod uitgebreid door de koppeling met een analoge inputmodule.

Deze klassieke inputmodule ondersteunt het uitlezen van digitale contacten en analoge sensoren. Per module kunnen acht vrije contacten aangesloten worden, waardoor de Reporter nu ook de toestand van een deur, lamp of compressor (aan/uit) kan bewaken.

Op de inputmodule kunnen ook analoge sensoren op 0–5V of 0–10V aangesloten worden, om bijvoorbeeld druk, debiet of gassen te meten.

Deze uitbreiding maakt van de Reporter een quasi overal inzetbare tool met eindeloze mogelijkheden en zonder toegevoegde complexiteit. Zoals altijd nemen wij de configuratie op ons, waardoor u enkel nog voor de montage moet instaan.

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.