Crodeon woont event IOF2020 bij

Op 1 en 2 maart 2018 kwamen alle stakeholders van het Europese IOF2020 project samen in Almeria, Spanje. De bedoeling van het tweedaagse event was om de voortgang van de 19 use cases die in het project gerealiseerd worden te bespreken, en te debatteren over mogelijke volgende stappen.

IOF staat voor Internet of Food & Farm, en heeft als doel om Europese bedrijven en onderzoekscentra samen te brengen, om het gebruik van experimentele IoT-technologie in de landbouw en veeteelt te versnellen. Het project maakt deel uit van Horizon2020.

Vandaag is Crodeon op geen enkele manier betrokken bij IOF2020. Aangezien echter alle use cases rond smart farming werken met behulp van nieuwe technologie, was onze aanwezigheid van groot strategisch belang.

Op de tweede dag werd er een rondleiding georganiseerd in een van de serres waar experimentele technieken voor internet of things gedemonstreerd werden.

Voor een volledig verslag van de reis en feedback van alle Belgische aanwezigen verwijzen we graag naar het persbericht van ILVO.

https://www.ilvo.vlaanderen.be/language/nl-BE/NL/Pers-en-media/Alle-media/articleType/ArticleView/articleId/4828/Internet-of-Things-in-de-landbouw-Vlamingen-debatteren-op-stakeholdersbijeenkomst-in-Almeria-Spanje-over-troeven-en-verdere-uitrol.aspx

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.