Ontmoet Crodeon deze winter

De komende maanden is Crodeon aanwezig op meerdere events en beurzen in Vlaanderen. Wie ons wil ontmoeten, kan terecht in Ieper, Hasselt of Gent. Hieronder een beknopte agenda.


Smarter Farming (13 november, Ieper)

Hoe zal de landbouwsector eruit zien over 10 jaar? En hoe zal de sector van de landbouwmachines evolueren? Precisielandbouw of smartfarming schept kansen. Het netwerkevent Smarter Farming brengt de wereld van sensoren en robotica samen met die van de machineconstructeurs en stallenbouwers. Verschillende toeleveranciers geven je inspirerende inzichten in de mogelijkheden van precisielandbouw van vandaag en morgen!

Meer info: http://www.smarterfarming.be


Fructura 2018 (30 november — 2 december, Hasselt)

Fructura, de vakbeurs voor hard-en zachtfruit, vindt in 2018 voor de zesde keer plaats. Op vrijdag 30 november, zaterdag 1 en zondag 2 december 2018 brengt vzw Fruittelers Zuid-Limburg opnieuw de sector samen in de Ethias Arena te Hasselt. Fructura is een jonge, dynamische en vernieuwende beurs waar iedereen die professioneel met de fruitteelt betrokken is zijn gading vindt.

Meer info: https://www.fructura.be/


Agriflanders 2019 (10–13 januari, Gent)

Agriflanders, dé Vlaamse land- en tuinbouwbeurs, is een vaste waarde geworden voor bezoekers en voor exposanten. De beurs evolueert verder naar een evenement waarin de veehouderij in al haar facetten en de mechanisatie op erfniveau de bovenhand nemen.

Meer info: https://www.agriflanders.be/nl

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.