Oplevering groepsaankoop irrigatiemonitoring

In december 2018 werd door Ingro CVBA, de Telersvereniging voor Industriegroenten, en Inero CVBA een groepsaankoop georganiseerd van de Crodeon Reporter voor Irrigatiemonitoring. Uiteindelijk gingen dertig telers in op het aanbod, goed voor een bestelling van 31 Reporters. Dit was een eenmalig initiatief om de bekendheid van het systeem te vergroten.

De bestelling werd vorige week op tijd opgeleverd door Crodeon. Elke teler ontvangt een Crodeon Reporter, een zonnepaneel en twee sensoren.

De oplevering van de groepsaankoop ging gepaard met een plechtige overhandiging in de kantoren van Ingro in Roeselare.

Overhandiging van de bestelling, met op de foto Jonathan Sercu (Crodeon) en Jasmine D’hulster (Ingro)

Van harte bedankt aan de medewerkers van Ingro en Inero, en uiteraard ook aan de deelnemende telers. Meer informatie over irrigatiemonitoring vindt u op www.crodeon.be/producten/irrigatiemonitoring. Contacteer ons gerust via (+32) 0474 417 516 of info@crodeon.com voor alle inlichtingen.

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.