Lancering van de Crodeon webshop

Crodeon brengt het Internet of Things nog dichter bij door de lancering van een online winkel op shop.crodeon.com. De webshop toont een overzicht van alle toestellen, kits, sensoren en accessoires die we aanbieden en herleidt bestellingen tot slechts enkele clicks. Voorlopig wordt er geleverd in 32 Europese landen, maar die lijst wordt in de toekomst uitgebreid.

De webshop is een hoeksteen van het business model van Crodeon, dat volledig draait rond eenvoud en gebruikersgemak. De veelzijdige technologie achter de Crodeon Reporter laat ons toe om een oplossing op maat te bieden, zonder manueel werk te verrichten bij het verwelkomen van een nieuwe klant. Na het ontvangen van de hardware gaan klanten binnen enkele minuten van start. De lancering van de webshop maakt het onboardingproces alweer een stuk eenvoudiger.

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.