Over Crodeon

Crodeon Technologies is een Belgische producent van intelligente end-to-end monitoringsystemen voor de industrie, de landbouw en de onderzoekswereld.

Het bedrijf werd opgericht in Kortemark in 2015 met het oog op de groeiende markt van slimme, betaalbare sensoren en draadloze technologieën. De twee oprichters begonnen met een leeg blad, en hebben vanaf dag één de focus gelegd op kwalitatieve hardware, ongezien gebruikersgemak en 100% bediening in de cloud.

Sam Vanheule
Master Industrieel Ingenieur Elektronica-ICT
Universiteit Gent, 2012

Jonathan Sercu
Master Informatiemanagement
KU Leuven, 2012

Alle oplossingen die door Crodeon op de markt gebracht worden, zijn rechtstreeks gebaseerd op de Crodeon Reporter en het Crodeon dashboard in de cloud. Hierdoor ligt de nadruk steeds op dezelfde technologie, wat resulteert in hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie over producten van Crodeon of een mogelijke samenwerking.

Referenties

 • “De Reporter is voor ons een eenvoudige, snelle en betrouwbare manier om klanten te helpen met temperatuursregistratie vanop afstand.”

  Peter Van de Vyvere

  Stevens Commercial
  www.stevenscommercial.be
 • “De Crodeon Reporter laat ons met een gerust hart waken over meerdere koelcellen in het restaurant. Een zeer goeie investering.”

  Koen Lefever

  Brasserie Pakhuis
  www.pakhuis.be
 • “In de seizoenperiode wordt de Reporter als pop-up controller bijgeplaatst voor bewaking van temperatuur en luchtvochtigheid. De Reporter is eenvoudig op te stellen, betrouwbaar en bijzonder gebruiksvriendelijk met zijn historiek en grafische tools.”

  Geert Vermeulen

 • “Dankzij de Reporter kan ik beter het gebruik van mijn beregeningshaspel inplannen en opvolgen. Ik zou het toestel niet meer kunnen missen.”

  Filip Roelens

  Landbouwer / Farmer (Kortemark)
 • “Na een lange en moeilijke zoektocht naar een eenvoudig en goed werkend systeem zijn we uiteindelijk bij Crodeon beland. De Reporter voldoet 100% aan onze verwachtingen.”

  Gunther Vermeiren

Meer tevreden klanten

Ook zij besparen tijd en geld met de Crodeon Reporter

Reviews op sociale media

Klik op de afbeelding om alle reviews te lezen.

Over de naam

De naam Crodeon vindt zijn oorsprong in het Italiaanse woord Croda, wat Rotswand betekent. 

Crodeon staat garant voor degelijke en betrouwbare technologie. Zowel via onze producten als via de merknaam proberen we dit dag na dag uit te stralen.

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.