Partner programma

Een ecosysteem van innovatieve bedrijven en platformen die gebruik maken van de Crodeon Reporter

Platformen

Cloud oplossingen en dataplatformen voor geavanceerde visualisatie, dashboarding en data-analyse

AllThingsTalk (Gent, BE)

Met de AllThingsTalk Cloud kunt u voorwerpen en sensoren op een gecontroleerde en eenvoudige manier aansluiten en beheren. AllThingsTalk Cloud zorgt er voor dat de verzamelde data worden gevisualiseerd, opgeslagen en aangereikt voor gebruik bij innoverende toepassingen en producten.

Digisoft.tv (Cork, IE)

Digisoft.tv is a global multiscreen platform provider for the broadcast and media industry. Realize the value of your infrastructure investment by building on their extensive experience in video delivery, DRM, mobile & web-based technologies.

Owlata by Atheris (Brussel, BE)

Owlata is een uitgebreid IoT Data Management Platform voor het eenvoudig beheren van toestellen (data providers), databronnen (ERP, Open Data, IS, etc...) en uiteraard ook de data zelf, met een breed arsenaal aan geavanceerde functionaliteiten.

Integratoren

Softwarebedrijven en dienstverleners met specialisatie in business intelligence, analytics en data warehousing

delaware (Kortrijk, BE)

delaware is een snelgroeiende, internationale organisatie die geavanceerde oplossingen en services levert aan organisaties die ernaar streven om op een duurzame manier de concurrentie een stap voor te blijven. We helpen onze klanten met hun zakelijke transformatie, waarbij de technologie van onze partners, SAP, Microsoft en OpenText wordt toegepast.

Arcade Business Consultancy (Brugge, BE)

Arcade Business Consultancy is een Brugse groep van business consultancy goeroes die voor tal van klanten business processen optimaliseert aan de hand van Dynamics 365, Power BI en Dynamics. Achter deze applicaties staat telkens een team van SWAT-mannetjes klaar die als het ware binnenstormen in een bedrijf en opnieuw vertrekken zodra hun interventie is afgerond.

IoT Depot (Ieper, BE)

IoT Depot was founded in 2017 with the objective of delivering services and products to companies in the field of IoT. By nature, IoT Depot is a highly technical company with a profound knowledge of technology. This, along with our partners from the IoT ecosystem, makes IoT Depot the ideal partner for all Internet of Things related matters within your company.

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.